Marius Muscalu - Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR)

Școli de vară pentru toți curioșii din țară!

505 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, anul acesta am hotărât să-mi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

Colegii din ASUR organizează de câțiva ani Școala Curioșilor la Piatra Neamț. Este o școală de vară de științe, la care copiii din oraș pot participa gratuit. La edițiile precedente au participat zeci de elevi, care la final au plecat fericiți că au învățat lucruri utile și că s-au împrietenit cu alți copii interesați de științe.

 

În 2020, ASUR dorește să organizeze proiectul în mai multe orașe din țară. Organizarea unei ediții într-un singur oraș, pentru 60-70 de copii, costă aproximativ 5000 lei.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să donați banii către acest proiect, pentru a putea organiza Școala Curioșilor în cât mai multe orașe.

 

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR)

Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) este o organizație neguvernamentală înființată în martie 2010, care în prezent numără peste 50 de membri. Proiectele și campaniile ASUR sunt menite să popularizeze principiile etice umaniste, gândirea critică, cunoașterea științifică și separarea statului de biserică.

Școala Curioșilor

Cunoașterea științifică este fundamentală pentru dezvoltarea și evoluția unei societăți. Cu toate acestea, în țara noastră, din păcate, știința este adesea percepută drept obositoare și plictisitoare, iar nivelul general scăzut de educație științifică are consecințe nefaste în toate aspectele societății noastre.

7 Donatii

La multi ani, Marius! Sa aducem Scoala Curiosilor la cat mai multi!
08 Nov 2019
Succes! Frumos gest !
08 Nov 2019

Fan Scoala Curiosilor

60 RON
08 Nov 2019

Anonymous

25 RON
Mult succes cu scolile!
05 Nov 2019
29 Oct 2019
25 Oct 2019

Monica

55 RON
La multi ani fericiti!
25 Oct 2019