Școala Curioșilor

Cunoașterea științifică este fundamentală pentru dezvoltarea și evoluția unei societăți. Cu toate acestea, în țara noastră, din păcate, știința este adesea percepută drept obositoare și plictisitoare, iar nivelul general scăzut de educație științifică are consecințe nefaste în toate aspectele societății noastre.

 

Proiectul Școala Curioșilor a luat naștere din dorința de a populariza cunoașterea științifică. Astfel, dorim să oferim elevilor şansa să descopere elemente fascinante ale ştiinţei, pe parcursul unei școli de vară care îmbină activităţile recreative cu activităţi specifice de educaţie științifică. Sperăm că astfel le vom trezi participanților pasiunea pentru învăţare şi bucuria de a descoperi ei înşişi mereu lucruri noi.

 

Profesorii școlii noastre sunt oameni pasionați de știință, studenți și cercetători de la universitățile din țară, dornici să împărtăşească cunoştinţele lor într-un mod distractiv şi pe înţelesul tuturor.

 

În cadrul școlii de vară, elevii de gimnaziu învață știința prin jocuri și experimente, de la profesori sau studenți care îi pot inspira să aleagă o carieră în domeniul științific. Bugetul proiectului pentru o singură ediție este de 5000 lei. Până acum, Școala Curioșilor a fost organizată la Piatra Neamț, dar ne-am propus ca în 2020 să organizăm 3 orașe din țară, iar în fiecare oraș să poată participa gratuit 60-70 de copii. Pentru a realiza acest lucru, avem nevoie să strângem fondurile necesare pentru cumpărarea materialelor necesare experimentelor, pentru închirierea spațiilor, pentru decontarea deplasării profesorilor, pentru promovarea în școli etc.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

7

Suma:

505 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Școala Curioșilor

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

505 RON

Suma:

1

Galantomi:
7 Donatii

Pagini fundraising

Școli de vară pentru toți curioșii din țară!

Dragi prieteni, anul acesta am hotărât să-mi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.   Colegii din ASUR organizează de câțiva ani Șco

500 RON Target
505 RON Suma
7 Donatii
100% Complete