Calendarul Științific

În fiecare an, ASUR editează, tipărește și distribuie gratuit în școli un calendar cu informații științifice - câte una pentru fiecare zi a anului.Voluntarii ASUR colectează anual informații despre evenimentele importante din știință, despre descoperirile și invențiile care ne schimbă viața. Informațiile sunt apoi sortate, iar 365 (uneori 366) dintre ele ajung să fie publicate într-un calendar. Calendarul este tipărit ca un poster A1 în câteva mii de exemplare, apoi distribuite în școli și licee din întreaga țară.

 

Am început acest proiect în 2010, când o mână de voluntari au colectat și selectat informațiile pentru prima ediție a calendarului, cea din 2011. Apoi, în fiecare an informațiile au fost actualizate și completate, astfel că, în ediția 2020 se vor regăsi și informații despre realizările și descoperirile din 2019. Fie că vorbim de fizică, matematică, biologie, astronomie, chimie sau medicină, Calendarul oferă cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință!

Peste 90.000 de exemplare au fost distribuite către școli în anii trecuți, iar alte mii de calendare au ajuns la oamenii interesați de cunoaștere.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

9

Suma:

490 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Calendarul Științific

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

490 RON

Suma:

1

Galantomi:
9 Donatii

Pagini fundraising

Un dar pentru Calendar

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unui proiect tare drag mie - Calendarul ȘtiințificCel mai frumos dar pe care mi-l poți

370 RON Target
490 RON Suma
9 Donatii
100% Complete