Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Dorina Sanislau Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR)

50% Complete
500 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către Calendarul Științific!

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) este o organizație neguvernamentală înființată în martie 2010, care în prezent numără peste 50 de membri. Proiectele și campaniile ASUR sunt menite să popularizeze principiile etice umaniste, gândirea critică, cunoașterea științifică și separarea statului de biserică.

În fiecare an, ASUR editează, tipărește și distribuie gratuit în școli un calendar cu informații științifice - câte una pentru fiecare zi a anului.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

200 RON
19 Oct 2020

Mariana Sanislau

250 RON
La multi ani!
13 Oct 2020

Monica

50 RON
La mulți ani fericiți!
13 Oct 2020
Dorina Sanislau : Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR)
Cel mai frumos cadou de ziua mea